Skip to main content

Isea Çili

Isea Çili will sing 'Mikja ime fëmijëri' on the Junior Eurovision stage, a song, she says, about growing up and leaving childhood behind. The song is a soft pop ballad dedicated to the beautiful childhood memories that define us.

Isea shared that what she is looking most forward to at the Junior Eurovision Song Contest 2019 is giving an excellent performance live on stage. To her, singing is the best way to Share The Joy.

Music video

Live performance

Lyrics of Mikja ime fëmijëri

O mikja ime fëmijëri
ty të lutem me mua rri
në shpirt e ndjej tani
ti nuk vjen përsëri
ti nuk vjen unë e di

Ti në zemër ndez
melodinë e pranverës përcjell....
dhe në shpirt ti shkëlqen si një diell
plotë ngjyra
si një ylber
si një ylber

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Ti në zemër ndez
melodinë e pranverës përcjell
dhe në shpirt ti shkëlqen si një diell
plotë ngjyra
si një ylber
si një ylber

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Do mbetesh dashuri
ti o fëmijëri
zemrën time ndez
jetës i jep shpresë
mikja ime e mirë
të lutem më kupto
si tek çdo fëmijë
pranë meje ti qëndro

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot
Oh my friend childhood
Please stay with me
I feel it in my soul
You won't come again
You won't return, I know

You ignite the heart
Conveying spring's melody
And you shine like a sun in the soul
Full of colors
Like a rainbow
Like a rainbow

Childhood I love you
A dear friend to me
I will never forget you
Singing songs to you
Full of dreams and fairy tales
Very particular stories
That fill my heart
Today

You ignite the heart
Conveying spring's melody
And you shine like a sun in the soul
Full of colors
Like a rainbow
Like a rainbow

Childhood I love you
A dear friend to me
I will never forget you
Singing songs to you
Full of dreams and fairy tales
Very particular stories
That fill my heart
Today

You will remain love
You childhood
You ignite my heart
Giving hope to life
My best friend
Please understand me
As in every child
Stay by me

Childhood I love you
A dear friend to me
I will never forget you
Singing songs to you
Full of dreams and fairytales
Very particular stories
That fill my heart
Today

Childhood I love you
A dear friend to me
I will never forget you
Singing songs to you
Full of dreams and fairy tales
Very particular stories
That fill my heart
Today