Skip to main content

Viola Gjyzeli wins Junior Fest in Albania

22 September 2023 at 22:54 CEST
Viola Gjyzeli will represent Albania at Junior Eurovision 2023
Albania has selected Viola Gjyzeli to be their representative at the Junior Eurovision Song Contest in Nice with the song 'Bota Ime'.

Viola Gjyzeli fought through a field of 16 competitors at Junior Fest 2023 at the Pyramid of Tirana to win the ticket to France. 

 • Françeska Kasa - Perfekte Jam
 • Rei Bardhollari - Hasta Mañana
 • Ajshel Zykollari - Pas ëndrrës time eja
 • Elisa Skarra - Një përqafim
 • Kejt Hitaj- Eja
 • Marianxhela Rodakaj - Afrika
 • Viola Gjyzeli - Bota ime
 • Ea Zoga - Lule n’zemrën tuajTea Metohu - Smile
 • Anja Canaj - E dua erën
 • Biornis Maxhallaku dhe Keira Baku- Violinë apo Kanarinë
 • Amra Madani - Rock Star
 • Irsa Haxhillari - Melodinë e saj
 • Nikol Çabeli - Vetëm unë
 • Fiona Resuli - Lodroj me yjet
 • Era Hasanaj - Bisedë me një yll
Viola will represent Albania at Junior Eurovision 2023

Viola will be following in the footsteps of Kejtlin Gjata who performed Pakëz Diell in Yerevan, Armenia last year.