Skip to main content

Kejtlin Gjata

Keijtlin comes from the coastal city of Durrës, Albania, where she lives with her playful pet cat Kiki.

She spends a lot of time by the sea, and finds inspiration in being close to nature.

The 11 year old enjoys the music of Adele, Paloma Faith, and Josh Groban, and her most favourite sportsperson is the inspirational surfer Bethany Hamilton. 

It’s the young singer’s dream to travel the world and meet as many people as possible - and taking part in Junior Eurovision will help her to do just that!

Music video

Live performance

Lyrics of Pakëz Diell

Kur nata vjen, ashtu qetë nis e zbret ngadalë
Hëna troket, si nje zanë përmbi xham
Dua t’i them, një dëshirë që brenda mbaj
Dua t’i them, shuaja botës ti këtë zjarr

Sa shumë e dua, pakëz diell me ty ta ndaj
Dhe sa herë të kesh nevojë ti për mua
Edhe frymën do ta jap

Lutem për ty, që çdo gjë bashkë në botë ta ndajmë
Nga larg më ndjen, edhe hëna të sjell pranë
Dua t’i them, një dëshirë që brenda mbaj
Dua t’i them, shuaja botës ti këtë zjarr

Sa shumë e dua, pakëz diell me ty ta ndaj
Dhe sa herë të kesh nevojë ti për mua
Edhe frymën do ta jap

Sa shumë e dua, pakëz diell me ty ta ndaj
Dhe sa herë të kesh nevojë ti për mua
Edhe frymën do ta jap

Sa shumë e dua, pakëz diell me ty ta ndaj
Dhe sa herë të kesh nevojë ti për mua
Edhe frymën do ta jap

... do ta jap
Edhe frymën do ta jap
When the night comes, and peacefully starts to rest
The moon clinks like a fairy through the glass
I want to confess to her an inner desire of mine
I want to ask her to save the world from this fire

Oh I would love to share a little bit of sunshine with you
And each time you will need me
I would save my breath for you

I pray for you, I would share the world with you
You feel me from beyond, the moon brings you closer
I want to confess her an inner desire of mine
I want to ask her to save the world from this fire

Oh I would love to share a little bit of sunshine with you
And each time you will need me
I would save my breath for you

Oh I would love to share a little bit of sunshine with you
And each time you will need me
I would save my breath for you

Oh I would love to share a little bit of sunshine with you
And each time you will need me
I would save my breath for you

... I will save
Save my breath for you